GAZİANTEP / NURDAĞI - Kurudere Ortaokulu

STEM Yolunda-3 eTwinning projesine başlandı.

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri, matematik öğretmenleri Veli POLAT Rehberliğinde, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonu kapsamında yenilikçi uygulamalara açık sınıf ortamı oluşturmak, Teknolojiyi eğitim öğretim sürecine dahil etmek, Çeşitli web 2.0 araçlarını öğrenmek ve Grup çalışması bilincini oluşturabilmek için "STEM YOLUNDA-3 isimli e-Twining projesine ortak olmuşlardır. Bu proje ile öğrencilerimiz tüm zeka türlerine yönelik çalışmalar yaparak keşfedilmeyen yönlerini açığa çıkaracaklar. Kendine güvenen ,sosyal, ilgi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı düşünme becerileri, problem çözme ve araştırma becerisi gelişmiş, özgün ürünler ortaya koyabilen öğrenciler haline gelecekler.  Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 17.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2021 22:27 - Görüntülenme: 262